Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. GELDSNEL KREDIET is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze expertise

Dankzij onze rijke ervaring op het gebied van persoonlijke en commerciële leningen, kunnen wij u unieke oplossingen bieden voor uw krediet, van simulatie tot volledige aflossing. U kiest het model dat het beste bij u past, wij zorgen voor de service

  • MEER DAN 45 FINANCIËLE PARTNERS
  • PRIJZEN VANAF 2% PER MAAND, ZONDER VERBORGEN KOSTEN
  • KREDIETAANVRAAG IN 2 MINUTEN
K
Tevreden
klanten
+
Ontvangen
prijzen
+
Aantal jaren
ervaring
Belangrijkste principes

Wereldwijd bereik met lokaal begrip

Alles wat je nodig hebt aan financiële middelen. Een team dat individueel met u samenwerkt om een uitzonderlijke klantervaring te creëren

marketinganalyse
financiële strategie
businessinnovatie

EEN VERANTWOORDELIJKE KREDIETORGANISATIE

Ons doel is verantwoord krediet te ontwikkelen dat voor iedereen nuttig is en ieders belangen respecteert. Wij waren een van de eerste ondernemingen die een krachtig standpunt innamen tegen overkreditering en hebben niet geaarzeld bepaalde kredietaanvragen te weigeren wanneer dat in het belang van de cliënt was. GELDSNEL KREDIET past dagelijks verantwoorde kredietverlening toe, met respect voor het financiële evenwicht van haar klanten door aanbiedingen en diensten die aan hun behoeften zijn aangepast: de meeste leningen worden dan ook volledig terugbetaald.

faq

VAAK GESTELDE VRAGEN

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK HET GELD OP MIJN REKENING KRIJG?

Indien u een leningofferte aanvraagt via find-hulp.com, zal u het geld meestal binnen de twee werkdagen op uw zichtrekening hebben staan. U zult eerst een contract ontvangen. Als u akkoord gaat, ondertekent u de offerte en uploadt u de gevraagde documenten, zoals een kopie van uw paspoort en salarisstrook. Als wij uw documenten goedkeuren, ontvangt u het geld nog dezelfde dag op uw rekening.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN PERSOONLIJKE LENING EN EEN DOORLOPEND KREDIET?

Een persoonlijke lening is de gemakkelijkste manier om geld te lenen als u maar één keer geld nodig hebt. Een doorlopend krediet is geschikter als u voor een langere periode over extra geld wilt beschikken.

HOE BEREKEN JE HET MAXIMUM DAT IK KAN LENEN?

Wij vinden het belangrijk dat u verantwoord leent. Dus kijken we naar je inkomen. Maar houd ook rekening met uw vaste lasten, zoals een hypotheek of uw huur. Op die manier kunnen wij uw kredietlimiet correct inschatten.

WAT ZIJN DE VEREISTEN VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN ONLINE LENING?

Nu kan iedereen boven de 18 bijna onmiddellijk online geld verdienen. Het enige wat u nodig heeft is toegang tot het internet, een computer of een mobiele telefoon, en uw leningaanvraag zal binnen enkele minuten online worden ingediend.

IS HET MOGELIJK OM IN HET WEEKEND ONLINE EEN LENING AAN TE VRAGEN?

Ja, u kunt bij ons lenen op elk moment van de dag, zeven dagen per week. Hoewel banken in het weekend geen overschrijvingen verwerken, zult u het geld hoogstwaarschijnlijk op maandagmorgen ontvangen. Informeer bij uw bank hoe snel betalingen en overschrijvingen worden verwerkt.

KAN IK MIJN LENING VERVROEGD TERUGBETALEN?

Ja, in tegenstelling tot andere concurrenten biedt VOLDA FINANCIERING zijn klanten de mogelijkheid een lening aan te vragen en deze in hun eigen tempo terug te betalen, zelfs vervroegd.