Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. GELDSNEL KREDIET is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Een waaier van financieringsmogelijkheden tot uw beschikking

project-slide-3
Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen. Dit is de juiste formule voor jou. Wij bieden u een persoonlijke lening op basis van uw vermogen om terug te betalen. Als u geen grond bezit, heeft u al een aanvraag ingediend voor onze persoonlijke leningen om aan uw financiële behoeften te voldoen tegen aantrekkelijke tarieven.

Lening aanvraag
image1-team
Huis leningen

Wij hebben deze formule voor renovatie-, bouw- of vastgoedprojecten. Wat de voorwaarden betreft, zijn wij de enigen op de financiële markt. Het woonkrediet wordt vastgelegd voor de aankoop van een hoofd- of tweede woning of voor de financiering van een lokale investering met kant-en-klare verrassingen. Registreer nu en wij zullen uw aanvraag gratis in behandeling nemen.

Lening aanvraag
Autolening

Een autolening is een lening voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Het type lening wordt geactiveerd wanneer u klaar bent voor een motor. Dit is waar er een verschil is tussen een persoonlijke lening en het doel is om contant geld toe te voegen. Daarom wordt een overeenkomst inzake een werklening door een bankier niet aanvaard als een persoonlijke overeenkomst.

Lening aanvraag
project-slide-5
Investeringskrediet

Bent u een professional, ondernemer of handelaar? Hebt u een langetermijnproject waarvoor aanzienlijke middelen nodig zijn? Dan is dit de formule voor jou. Het investeringskrediet is het ideale product voor cliënten die gebruik maken van een hefboombuffet (investeringskrediet) op basis van financiële verplichtingen en die eraan denken hun portefeuille op lange termijn op te bouwen.

Lening aanvraag
oo6
Schoolleningen

Een goede opleiding is immers de beste manier om je toekomst veilig te stellen. Daarom zal ons team er alles aan doen om u te helpen. Je bent een student van elke leeftijd. Wij kunnen u helpen uw studies of stages te financieren. Komt u geld tekort om de geplande en onverwachte uitgaven van uw kinderen te financieren? Een schoollening is het enige antwoord op jouw situatie...

Lening aanvraag
Schuldconsolidatie

Schuldconsolidatie kan de oplossing voor u zijn. Wat gebeurt er als je alle schulden bij elkaar optelt? Hier is een eenvoudige en goedkope oplossing. Het principe van schuldconsolidatie is heel eenvoudig. U krijgt één enkele lening aangeboden om al uw schulden af te lossen. U hoeft maar één keer per maand te betalen en u kunt profiteren van een lagere rente, vooral als u uw creditcardschuld consolideert.

Lening aanvraag
getuigenissen

Wat mensen over ons zeggen

Wij helpen u de wereld anders te zien, kansen te ontdekken die u zich misschien nooit had kunnen voorstellen en resultaten te bereiken die een brug slaan tussen wat is en wat kan zijn.